Polon-Alfa Magyarország Kft.

 

Kik vagyunk?

 

Cégünk a lengyel Polon-Alfa S.A. magyarországi leányvállalata. Anyacégünk 1956 óta gyárt füstérzékelőket, majd később komplett tűzjelző rendszereket. A folyamatos technológia innovációknak köszönhetően portfoliónk részét képzik továbbá hő- és füstelvezető rendszereink, gázérzékelő rendszereink és evakuációs vészhangosító rendszereink.

Felismerve a piaci igényeket, a Polon-Alfa Magyarország Kft. 2013-as indulása óta termékpalettáján megtalálhatók a komplex vagyonvédelmi rendszer kialakításához szükséges további termékek:

  • Novus kamera- és kaputelefon rendszerek.
  • Texecom behatolásjelző rendszer.
  • Kade és NMS AC beléptető rendszerek.

 

Filozófiánk

A legtöbb partnerünk már nem csak azt helyezi előtérbe, hogy kiemelkedő minőségű terméket kínálunk neki több, mint versenyképes áron, hanem sokkal inkább a termékek mellé csatolt támogatást.
Hiszünk abban, hogy a vállalatunk által nyújtott komplex támogatási rendszer elősegíti a projektek hiba nélküli megvalósítását és a végfelhasználói igények magasabb szinten történő kielégítését.

 

Szolgáltatások

Vállalatunk nem csupán az eszközök forgalmazásával foglalkozik, hanem komplex szolgáltatásaival támogatja mind a partnereink, mind a teljes projekt folyamatát. Ezen szolgáltatások a projekt előkészítési és tervezési fázisától kezdve az átadást követő karbantartási fázisig kiterjednek, a külön fázisokra kialakított oktatásokkal biztosítjuk a projekt számára a magas kompetenciákkal rendelkező szakembereket.
Ezek mellett folyamatosan elérhető Technical Support szolgáltatásunk még magasabb szinten elégíti ki az ügyféligényeket.

 

Szerzői jogok 2021 Polon-Alfa Magyarország Kft   Használati feltételek